Du är här:  Hem > Dockteater
 English

Dockteater

Promo-video

En promo-video för dockteatern. Nästan 5 minuter lång.

Hur går det till?kids.jpg

  • Många färdiga shower finns redan i repertoaren – men det går också bra att beställa egna manus som jag bearbetar till en alldeles egen show åt dig!
  • Inomhus eller utomhus går lika bra, utom vid regn, då är det bättre under regnskydd eller inomhus.
  • Barnen kan sitta på golvet, på stolar eller bänkar.
  • Ofta engagerar jag barnen som kan delta på ”scenen” i rörelser, dans och sång.

Vad säger publiken?

  • Brandbil– Mina barn hade mycket roligt, och vi föräldrar också!
  • – Både roligt och engagerande, bra blandning av lek, lärande och deltagande.
  • – Mina barn, som ofta är lite blygare, levde sig helt in i dockteatern och kunde delta helt obehindrat.
  • – Roligaste levande dockteatern på länge!

Citat ur Ålandstidningen 6 oktober 2011

– Jag tycker det är viktigt att barn får sjunga och delta i något roligt ibland. Alla dagis på landet har inte möjlighet att åka in till staden för att delta i konserter eller annat som ordnas. Det blir dyrt. Istället kan jag komma ut och underhålla i 45 minuter för en billigare peng.

– Liina har uppträtt på de egna barnens dagis, Klaralund, i Hammarland och även på dagiset i Vårdö.

– Det är roligt att se hur barnen lever sig in i musiken och sången och trallar med fast de inte riktigt kan hänga med i texten.

– Liina tycker om att spexa och gör verkligen en show av det hela.

Midsommar 2013

Lina003.midsommar.300
Många barn levde sig in i flera av Liinas föreställningar vid midsommarfirandet på Hammarbo.

Julen 2013

Santa

Lyssna på en intervju som Ålands Radio gjorde med mig vid jul 2013, där jag gjorde en jul-dockteater i Hammarlands kyrka:

För att donera eller köpa handgjorda kylskåpsmagneter med djurfigurer från boken, eller boken ”Utflykt på Östersjön”, klicka på knappen nedan, så sköts allt genom PayPal.

Glöm inte att beställa din bok.  Bokenkostar 6,50€/st + porto. Jag ska även ger ni kopior av några barnvisor.  Skriv din address och hur många böcker/magneter du vill ha på PayPals sida.

Blogg

För att ett daghemm skall bevilja ett bidrag kräver Svenska Kulturfonden att kulturarbetaren skall utföra arbete i 10 timmar vid respektive daghem. 

Den 2.12 gjorde jag det sista sångprogrammet med Bråkråkan i Mariehamn. Det var lite ledsamt att säga adjö till barnen. En kille gav mej en stor kram och sa att han skulle sakna mig.  Jag kommer sakna han också. 

Tiden med barnen inspirerade mig att skriva nya barnvisor. Jag har just blivit färdig med en ny sång på engelska, "We met a Silly Man". Låten pratar om en man som säger ett "silly" skämt som får mig att skratta och jag kan inte sluta skratta.

Jag hoppas att jag kommer att kunna börja med en ny grupp barn på något annat daghem nästa år så att jag få dela sången med dom.

Nästa bokningar

Se alla bokningar