Du är här:  Hem > Dockteater
 English

Dockteater

Promo-video

En promo-video för dockteatern. Nästan 5 minuter lång.

Hur går det till?kids.jpg

  • Många färdiga shower finns redan i repertoaren – men det går också bra att beställa egna manus som jag bearbetar till en alldeles egen show åt dig!
  • Inomhus eller utomhus går lika bra, utom vid regn, då är det bättre under regnskydd eller inomhus.
  • Barnen kan sitta på golvet, på stolar eller bänkar.
  • Ofta engagerar jag barnen som kan delta på ”scenen” i rörelser, dans och sång.

Vad säger publiken?

  • Brandbil– Mina barn hade mycket roligt, och vi föräldrar också!
  • – Både roligt och engagerande, bra blandning av lek, lärande och deltagande.
  • – Mina barn, som ofta är lite blygare, levde sig helt in i dockteatern och kunde delta helt obehindrat.
  • – Roligaste levande dockteatern på länge!

Citat ur Ålandstidningen 6 oktober 2011

– Jag tycker det är viktigt att barn får sjunga och delta i något roligt ibland. Alla dagis på landet har inte möjlighet att åka in till staden för att delta i konserter eller annat som ordnas. Det blir dyrt. Istället kan jag komma ut och underhålla i 45 minuter för en billigare peng.

– Liina har uppträtt på de egna barnens dagis, Klaralund, i Hammarland och även på dagiset i Vårdö.

– Det är roligt att se hur barnen lever sig in i musiken och sången och trallar med fast de inte riktigt kan hänga med i texten.

– Liina tycker om att spexa och gör verkligen en show av det hela.

Midsommar 2013

Lina003.midsommar.300
Många barn levde sig in i flera av Liinas föreställningar vid midsommarfirandet på Hammarbo.

Julen 2013

Santa

Lyssna på en intervju som Ålands Radio gjorde med mig vid jul 2013, där jag gjorde en jul-dockteater i Hammarlands kyrka:

För att donera eller köpa handgjorda kylskåpsmagneter med djurfigurer från boken, eller boken ”Utflykt på Östersjön”, klicka på knappen nedan, så sköts allt genom PayPal. Boken kostar 6,50€/st + porto och magneter 3€ st + porto. Skriv din address och hur många böcker/magneter du vill ha på PayPals sida.

Blogg

Vilket äventyr!

Kom precis tillbaka från USA och jag är fortfarande lite "hög" av Gospelmässab.  Resan var mer än en framgång. Bilresan från min hemstad, Fort Wayne till Maryland tog lite längre tid än väntat men när vi kom fram, min far och jag, möttes vi av en sådan värme från vår värd.  Berthene var en riktig matmamma och försökte proppa i oss mera läckerheter än våra magar ville tåla. Församlingens medlemmar gav oss också ett varmt välkomnande. Detta var som en hemkomst av olika slag eftersom jag och mina föräldrar bodde i området när min far var stationerad vid Fort Mead.  Jag minns inte mycket av platsen eftersom jag bara var ca 6 månader gammal när min far lämnade armén.   

Söndagen den 13 augusti i St Paul kyrkan i District Heights, Maryland sjöng kören sex av mina kompositioner.

De var följande;

1 Come to me, 2 Yes He Can, 3 Psalms 118, 4 Joshua led the battle in Jericl, 5 Give to me Your Strenghth, 6 Give Honor to the Lord

Gerald T Smith, som snart kommer att arbeta i Sverige, hade gjort några ändringar i de ursprungliga arrangemangen, men dessa fick dem bara att låta ännu bättre eftersom han visste hur man gör för att få det att låta bra med sin kör.

Nästa bokningar

Se alla bokningar