Du är här:  Hem > Dockteater
 English

Dockteater

Promo-video

En promo-video för dockteatern. Nästan 5 minuter lång.

Hur går det till?kids.jpg

  • Många färdiga shower finns redan i repertoaren – men det går också bra att beställa egna manus som jag bearbetar till en alldeles egen show åt dig!
  • Inomhus eller utomhus går lika bra, utom vid regn, då är det bättre under regnskydd eller inomhus.
  • Barnen kan sitta på golvet, på stolar eller bänkar.
  • Ofta engagerar jag barnen som kan delta på ”scenen” i rörelser, dans och sång.

Vad säger publiken?

  • Brandbil– Mina barn hade mycket roligt, och vi föräldrar också!
  • – Både roligt och engagerande, bra blandning av lek, lärande och deltagande.
  • – Mina barn, som ofta är lite blygare, levde sig helt in i dockteatern och kunde delta helt obehindrat.
  • – Roligaste levande dockteatern på länge!

Citat ur Ålandstidningen 6 oktober 2011

– Jag tycker det är viktigt att barn får sjunga och delta i något roligt ibland. Alla dagis på landet har inte möjlighet att åka in till staden för att delta i konserter eller annat som ordnas. Det blir dyrt. Istället kan jag komma ut och underhålla i 45 minuter för en billigare peng.

– Liina har uppträtt på de egna barnens dagis, Klaralund, i Hammarland och även på dagiset i Vårdö.

– Det är roligt att se hur barnen lever sig in i musiken och sången och trallar med fast de inte riktigt kan hänga med i texten.

– Liina tycker om att spexa och gör verkligen en show av det hela.

Midsommar 2013

Lina003.midsommar.300
Många barn levde sig in i flera av Liinas föreställningar vid midsommarfirandet på Hammarbo.

Julen 2013

Santa

Lyssna på en intervju som Ålands Radio gjorde med mig vid jul 2013, där jag gjorde en jul-dockteater i Hammarlands kyrka:

För att donera eller köpa handgjorda kylskåpsmagneter med djurfigurer från boken, eller boken ”Utflykt på Östersjön”, klicka på knappen nedan, så sköts allt genom PayPal. Boken kostar 6,50€/st + porto och magneter 3€ st + porto. Skriv din address och hur många böcker/magneter du vill ha på PayPals sida.

Blogg

Nyhet och Sommar program

Idag laddade jag upp tre barnvisor som jag skrev under tiden jag sjöng med dagisbarnen. De finns både på svenska och engelska och ni kan hitta länken till Sheetmusic plus under Länkar

På tal om dockteater: Boken ”Utflykt på Östersjön” blev dockteater och hade premiär i Sjöfartsmuséet här på Åland. Det blev lite krångligt när jag försökte läsa manus med mina progressiva glasögon, så jag fick göra det helt utantill. Den blev omtyckt.

Dockteater Östersjön

Det finns även handgjorda kylskåpsmageter som ser ut som några av figurerna i boken. Vill du betala med kreditkort, kan du göra det på denna sida.

Kylskåpsmagnet

Sommaren kommer att vara mer inriktad på en vuxen publik. Den 12 augusti är det dags för ett körprogram med Saint Pauls-kyrkan i Maryland, USA. Jag kommer att sjunga med två av deras körer i en gudtjänst som består av sex av mina gospelsånger. Det kommer att bli spännande att sjunga gospel i USA där den föddes. 

Beställ boken och magneter via denna sida. Skriv din adress och hur många böcker/magneter du vill ha. Om du vill betala med kort, kan du göra det på den här sidan.

Nästa bokningar

Se alla bokningar